Heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend met 06 25527273 of gebruik het contactformulier.

Over Jorien

Mijn naam is Jorien Mira Crusius. Met veel enthousiasme, een luisterend oor en een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen, vervul ik mijn rol als adviseur voor werkgevers en particulieren binnen diverse organisaties en uiteenlopende branches.

Wanneer u mij betrekt bij uw vraagstuk, bent u verzekerd van een zeer gedegen en secuur begeleid proces in relatie tot de “zachte kant” en ontvangt u juridisch correct advies in relatie tot de “harde kant”.
Ongeacht de context ben ik met mijn kennis en ervaring in staat om processen, vastgelopen situaties en projecten in beweging te brengen en te begeleiden met concrete resultaten als gevolg.

Mijn motivatie

Ik haal mijn motivatie uit de overtuiging dat wanneer aandacht gegeven wordt aan de context in zijn geheel, er ruimte ontstaat voor duidelijkheid, dialoog en bereidheid om te komen tot passende oplossingen.

Ik vind het een uitdaging om telkens weer resultaten te behalen en hierbij de juiste balans te vinden tussen emoties van betrokkenen en de rechten, plichten en relevante wetgeving die altijd, bewust of onbewust, een kader schept. Wanneer de resultaten voor de deelnemende partijen, in alle redelijkheid, tot tevredenheid hebben geleid, dan schenkt mij dat voldoening.

U vindt uitgebreid achtergrondinformatie op mijn Linkedin profiel.

Genoten opleidingen:

Lid van en Voorzitter bij Business Open Nederland locatie “de Scherpenbergh” in Apeldoorn (Lieren), wilt u een keer als mijn gast mee komen?
Neem dan contact met mij op.