Heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend met 06 25527273 of gebruik het contactformulier.

Interim

Jouw initiatiefrijke en daadkrachtige HR business partner

Als initiatiefrijke interim professional ben ik de ambassadeur van de HR afdeling. Ik herken de vraag achter de vraag en werk vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel in het belang van zowel bedrijf als medewerkers. Altijd met een kritische blik op mijn eigen rol en wat ik kan betekenen. Nieuwe collega’s ervaren mij in korte tijd als één van hen. Met een originele blik op de zaak lever ik aantoonbaar resultaat.

Ik ben een vakkundige en snel inzetbare HR business partner waar je op kunt rekenen. Bijvoorbeeld als het HR team onderbezet is door zwangerschap, verzuim of een vacature. Ik ondersteun bij een achterstand binnen projecten of bij een te lange ‘to do lijst’. Maar ook als het HR team behoefte heeft aan senioriteit of het imago binnen het bedrijf wil verbeteren.

NXTchapter, vakkundig in HR beleid

Bij voorkeur sta ik met mijn voeten in de klei. Ik draai mee met mijn HR collega’s, zet lijnen uit en adviseer hoe we met specifieke zaken om kunnen gaan. Dat doe ik zowel in bestaand HR beleid als in de ontwikkeling of vernieuwing van dat beleid. Het komt voor dat een  medewerker niet mee kan gaan in vernieuwing en verandering. In die situatie kan het beter zijn om op een zorgvuldige, respectvolle manier afscheid te nemen. Ook dan pak ik mijn rol en kun je op mij rekenen.

Verder kan ik aan de slag met verzuimbegeleiding en werk ik met plezier als sparringpartner van het management. Van de werving en selectie van nieuwe medewerkers, via talent- en teamontwikkeling naar het voorkomen van uitstroom. Uitstroom voorkom je als medewerkers tevreden zijn, gemotiveerd blijven, veilig en gezond kunnen werken en door kunnen groeien. Vanzelfsprekend adviseer ik ook over regels rondom personeel zoals beloning.

Wat levert mijn inzet jouw bedrijf op

Vol energie en daadkracht sluit ik naadloos aan bij de cultuur van ieder bedrijf.

Het resultaat daarvan zie je terug in

  1. Een betrouwbare en professionele voorzetting van de HR rol
  2. Directie en leidinggevenden die zich ondersteund en gefaciliteerd voelen
  3. Bij waarneming een gedegen basis voor de medewerker die mijn rol (weer) overneemt
  4. Een zorgvuldige werkoverdracht