Heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend met 06 25527273 of gebruik het contactformulier.

Interim

“Het is de toon die de muziek maakt”

Als daadkrachtige, kundige en energieke zzp’er lost NXTchapter uw vraagstuk of (bezettings) probleem op HR gebied op. Jorien Mira Crusius heeft een grote interesse in én liefde voor het vak Human Resource Management. Sinds 2001 vervult zij de rol van adviseur in diverse organisaties en uiteenlopende branches.
Ongeacht de context kwam terugkerend naar voren dat het in beweging brengen en begeleiden van projecten, processen en ook vastgelopen situaties leidde tot concrete resultaten en gewenste situaties. Blijkbaar speelt zij een essentiële rol!

Interim aangelegenheden

U kunt NXTchapter als interim HR adviseur / business partner inzetten:

Wie is Jorien?

Jorien is ondernemend, praktisch, realistisch en doelgericht en heeft oprechte aandacht voor de mens achter de medewerker en de belangen van de organisatie.

Wanneer de opdracht overeengekomen is en u Jorien introduceert binnen uw organisatie gaat zij voor u aan de slag. Haar kracht ligt erin dat zij zelf inzicht heeft in hetgeen nodig is en daar op een respectvolle en bij de organisatie aansluitende wijze invulling aan geeft. U blijft met Jorien in verbinding. Deze combinatie geeft vooruitgang, rust, ruimte en vertrouwen dat hetgeen voor ogen staat ook daadwerkelijk gebeurt.
Hoe eerdere opdrachtgevers haar inzet ervaren hebben leest u bij de referenties.

Ontwikkeling, zowel op persoonlijk gebied als op vakinhoudelijk gebied vindt Jorien erg belangrijk. Zij laat zich dan ook jaarlijks op verschillende gebieden bijscholen.