Heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend met 06 25527273 of gebruik het contactformulier.

Over NXTchapter

“In het leven staat voor iedere fase een tijd” werd mij altijd verteld. Zie het als een volgend hoofdstuk, een ‘next chapter’.

De overgang naar het volgende hoofdstuk kan gepaard gaan met (gezonde) spanning, onzekerheid, boosheid, verdriet, onbegrip, irritatie, gevoel van onrecht, etcetera.

Het zijn emoties die inherent zijn aan ontslag, ziekte en conflicten. Wanneer u hiermee te maken heeft, ongeacht of u medewerker of werkgever bent, is het de kunst uw emoties serieus te nemen, er te laten zijn en er tegelijkertijd voor te waken dat zij niet de overhand krijgen.

In een dergelijke situatie is het belangrijk te weten wat uw rechten en plichten zijn en ondersteuning en begeleiding te ontvangen in het handelen. Even belangrijk is het om inzicht te hebben in uw mogelijkheden, zelf de regie te houden en op een bewuste manier met betrokken partijen te communiceren.

Uw belangen behartigd

Met NXTchapter heeft u iemand naast u staan die uw belangen vertegenwoordigt en u ondersteunt en adviseert gedurende het gehele proces. Ervaring leert dat naast kennis en inhoud, juist ‘de manier waarop’ de voortgang en het resultaat bepaalt.

Interim opdrachten

Naast bovengenoemde belangenbehartiging vervult NXTchapter interim opdrachten.

Referenties

De werkwijze van NXTchapter zal worden afgestemd op uw specifieke situatie, de betrokken personen en de kenmerken van de organisatie. Daarnaast vraagt de aanleiding tot de ontstane situatie vaak om een specifieke benadering.

Benieuwd naar wat NXTchapter voor u kan betekenen? Lees de ervaringen van zowel werkgevers als particulieren.
Ervaringen van interim opdrachtgevers leest u hier.

Contact

Wilt u kennismaken en weten wat NXTchapter voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.